Termeni și condiții

 

Termeni si condiţii de utilizare https://evosecurity.ro
Site-ul https://evosecurity.ro este proprietatea EVO SECURITY BUSINESS TEAM SRL.

Acest document stabilește termenii și condițiile în care puteți utiliza site-ul https://evosecurity.ro ,numit generic in continuare EVO Security.
Accesul și utilizarea site-ului https://morenetworking.ro/ se face sub autoritatea acestor reguli, în termenii și condițiile de mai jos. Utilizarea site-ului, interacțiunea și accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni și condiții, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.

1. ACCES
Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obținerea de informații despre produsele și serviciile prezentate pe EVO Security. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisa.
EVO Security nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.
Prin termenul „utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA
EVO Security ofera acces liber la site-ul https://evosecurity.ro
si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.
Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de EVO Security. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al EVO Security.
Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale, in forma in care sunt prezentate pe site, sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea EVO Security.
Este interzisa crearea de legături cu acest site ale altor site-uri sau invers, fără un acord prealabil scris. In situațiile în care acest lucru se întâmplă fără acordul scris explicit al EVO Security, EVO Security nu își asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate de EVO Security și își rezerva dreptul de a solicita sancționarea conform legislației în vigoare orice acțiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.

EVO Security sau terțe părți pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legături (“link”-uri) către alte pagini sau resurse World Wide Web. EVO Security nu garantează, nu este și nu poate fi făcut responsabil în nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, conținutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. EVO Security nu va fi responsabil sau pasibil de a plăti despăgubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau în legătură cu folosirea sau încrederea în informațiile, conținutul, bunurile sau serviciile puse la dispoziție de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei părți a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informațiilor puse la dispoziție de EVO Security prin intermediul site-ului într-un mod care violează legislația românească sau internațională în materie de drept de autor și proprietate intelectuala, implică răspunderea civila sau penala pentru astfel de acțiuni.
EVO Security își rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea și utilizarea acestui site și de a solicita sancționarea conform legislației în vigoare a persoanelor implicate, dacă există dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a conținutului sau securității acestuia sau încercarea de a ataca sau discredita EVO Security sau partenerii sai, produsele, serviciile și angajații acestora.

Orice eventual litigiu în legătură cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din România.

3. REGULI DE UTILIZARE:
Nu sunt permise:
– încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conținutul acestui site, ștergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor și informațiilor publicate, sau încercarea de a acționă în acest scop;
– încercarea de a scană, sondă sau a testa vulnerabilitatea oricărui sistem aferent site-ului https://evosecurity.ro sau infrastructurii EVO Security, sau accesarea oricăror servere sau servicii EVO Security care nu sunt publice, fără autorizație;
– încercarea de a interveni în funcționarea serverelor de hosting sau asupra site-ului https://evosecurity.ro prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”.
– folosirea oricăror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop în afară de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fără acordul scris al posesorilor acestor adrese.
Violarea oricărei dintre aceste reguli atrage după șine răspunderea civilă sau penală. EVO Security va investiga faptele care implică asemenea încălcări, cooperând cu autoritățile pentru prevenirea sau împiedicarea unor astfel de acțiuni.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI
EVO Security își rezervă dreptul de a modifică sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziție prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabilă.
EVO Security nu este răspunzător față de utilizator, orice tertă persoană fizică sau juridică sau instituție pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
EVO Security poate schimbă în orice moment conținutul și condițiile de folosire a site-ului. Noile condiții devin valabile în momentul în care au fost făcute publice prin înscriere în acest site și nu au caracter retroactiv.

5. EXONERAREA DE RĂSPUNDERE
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți că sunteți de acord cu următoarele:
-utilizarea site-ului se face pe propria răspundere. DigitalCraft este exonerat în mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garanțiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificațiile pentru un anume scop.
EVO Security nu oferă nici o garanție că:
-informațiile vor împlini toate cerințele dumneavoastră ;
-serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori,
-rezultatele ce se vor putea obține din folosirea informațiilor site-ului vor fi corecte sau de încredere,
-calitatea oricăror produse, servicii, informații sau altor materiale cumpărate sau obținute de dumneavoastră prin intermediul site-ului, va satisface toate cerințele
-orice eroare de program va fi corectată.
Utilizatorul este singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau rețelei de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informații și servicii din conținutului site-ului.
Nici un sfat sau alte informații orale sau scrise, obținute de la site-ul https://evosecurity.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garanție, dacă nu este stipulată expres în Termenii și condițiile de utilizare.

6. LIMITAREA RĂSPUNDERII
EVO Security nu va fi răspunzător pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunăvoință, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă EVO Security a fost informat anterior de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din:
-utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului;
-costul procurării de bunuri sau servicii complementare rezultând din orice bunuri, date, informații sau servicii achiziționate sau obținute, mesaje primite, tranzacții începute prin/ de pe site-ul EVO Security.
-acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
-declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului;
-orice altă problemă legată de serviciile site-ului.
Dacă se consideră că orice material pus la dispoziție pe site, postat de EVO Security, de către terți sau utilizatori, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situații la adresa contact@evosecurity.ro.

Pentru secțiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, răspunderea asupra conținutului opiniilor revine în întregime autorilor acestora. EVO Security își rezervă dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor și condițiilor de utilizare sau pe care le consideră dăunătoare, sub orice formă, propriei imagini, partenerilor sau terților.
EVO Security nu cere utilizatorilor informații personale prin intermediul unei corespondențe nesolicitate de aceștia. Orice tip de corespondența care oferă sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat care cere divulgarea de informații personale trebuie considerat un fals și raportat către EVO Security prin intermediul formularului de contact accesibil pe site.
Acest site este oferit în această formă fără alte garanții. EVO Security nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale acestui site sau ale conținutului sau.

7. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE
Informațiile personale puse la dispoziția site-ului https://evosecurity.ro
sau EVO Security pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate în condițiile legii.
Prin completarea câmpurilor din formularele de înregistrare/contact on-line utilizatorii sunt de acord că datele personale pe care le înregistrează să între în bază de date DigitalCraft și să primească mesaje cu privire la produse și servicii, promoții, concursuri sau orice alte acțiuni editoriale și de marketing desfășurate în viitor de către EVO Security și de partenerii săi agreați.
La solicitarea explicită a utilizatorului adresată la contact@evosecurity.ro EVO Security se obligă să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime și să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform dispozițiilor legii privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.
EVO Security se obligă să nu facă publică adresă de e-mail a utilizatorilor și să nu o dezvăluie unei terțe părți, dacă această nu se află între partenerii agreați în mod expres, în afară cazului în care acest lucru este necesar pentru a respectă legea și/sau procedurile judiciare.
EVO Security nu răspunde de atacurile având că scop furtul sau vandalismul și care ar putea conduce la dezvăluirea sau compromiterea datelor.
EVO Security nu-și asumă nici un fel de responsabilitate pentru situațiile în care utilizatorul își publică adresă sau orice alte date personale, din proprie inițiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile EVO Security.

8. POLITICĂ COOKIES
Cookie-urile sunt fișiere text inofensive, mici, care sunt stocate pe calculatorul tău atunci când vizitezi un site web. EVO Security le folosește pentru a urmări ce preferințe au utilizatorii.

Cookie-urile nu stochează nicio informație sensibilă sau personală, cum ar fi numele, adresa sau datele tale de plată. Informațiile sunt codificate, iar rezultatul acestora este folosit pentru a ne ajuta să efectuăm diferite optimizări. Aceste optimizări includ să oferim vizitatorilor produse relevante, să  facilităm conectarea cu site-urile de socializare sau să alertăm la o eroare.

Noi folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a colecta informații despre paginile pe care un vizitator le accesează. Cookie-urile sunt biți de informație care sunt stocate automat pe calculatorul tău, astfel încât să te putem recunoaște când utilizatorul revine. Folosim cookie-uri pentru a înțelege mai bine utilizarea site-ului EVO Security, astfel încât să se poată continua dezvoltarea și îmbunătățirea sa.

Dacă nu se doresc cookie-uri pe dispozitivul dvs., se poate seta în preferințele browser-ului pentru a fi dezactivate. Desigur, acest refuz al tehnologiei implică posibilitatea ca utilizatorul să nu poată beneficia de toate calitățile site-ului EVO Security sau ale partenerilor săi. Informațiile colectate prin intermediul cookie-urilor pot fi combinate cu alte informații de identificare (cum ar fi informații demografice) din registrele EVO Security și din alte surse. EVO Security poate folosi aceste informații combinate pentru inițiative de marketing viitoare, dar și pentru îmbunătățirea experienței oferite pe site-ul EVO Security.

Politica site-ului https://evosecurity.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, EVO Security isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea EVO Security, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre EVO Security, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.
Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi pericol.
https://evosecurity.ro foloseste „cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin nici un fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini/servicii pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.
Pe site-ul https://evosecurity.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul EVO Security si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.
EVO Security isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

WhatsApp Contactează-ne pe WhatsApp