Bine ati venit,

De peste 5 ani de experienta in domeniu,

EVO Security, membra a grupului de firme Security Business Team Group, a devenit rapid un partener de incredere si unul dintre principalii furnizori de sisteme de securitate de pe piata romaneasca.
Munca nostra de zi cu zi este dedicata protectiei si securitatii casei si familiei tale, lucru sustinut de faptul ca suntem prima firma de securitate din Romania care are ca misiune reducerea costurilor operationale ale clientilor sai. Prin urmare, va oferim siguranta prin cele mai moderne strategii si bugete de securitate optimizate.
Suntem o echipa profesionista, cu o experienta de peste 10 ani în securitate si cu dorinta de a schimba felul în care piata serviciilor de siguranta functioneaza.
Echipa Evo Security este o echipa formata din consultanti de securitate cu experienta atat in concepte de sicuritate cat si in instalarea efectiva a peste 800 de sisteme in ultimii 5 ani.
Serviciile furnizate sunt atat de consultanta tehnica de securitate, cat si de comercializarea si instalarea echipamentelor tehnice de securitate (alarme si sisteme de supraveghere video).

5 Motive pentru care sa ne alegi

Experienta

Experienta certificata internationala

Garantie extinsa

Pentru echipamente si montaj

Pasiune

Pasiune si respect pentru ceea ce facem

Crestere

Invatare si dezvoltare continua in domeniu

Prioritizare

Prioritatea clientului este prioritatea nr. 1

Camere & Sisteme de securitate

Experienta, Expertiza si Onestitate

Cu mai mult de 300 de proiecte finalizate cu succes, ne putem lauda ca in cei 5 ani de experienta am reusit sa avem un nume respectabil in domeniul serviciilor se securitate. Totodata ne mai putem lauda ca avem cele mai performante tehnologii, sisteme tehnice si camere de supraveghere.

Vezi kiturile

Securitate pentru casa sau business

Diferite sisteme de camere disponibile

De la Sisteme wireless CCTV pentru CCTV analitic inteligent, alarme antiefractie, pana la monitorizare video de la distanta, reglementate toate 24-7 CCTV pentru securitate, pentru protejarea firmelor si a caselor.

img

HD Viziune Nocturna

img

Acoperire

img

Senzori de miscare

Vezi toate camerele

Cifrele cu care ne mandrim

Cifrele reprezinta rezultate reale realizate pe parcursul existentei noastre, de aceea suntem mandri sa le afisam.

img
1240

Proiecte CCTV

img
1240

Control Acces

img
362

Sisteme de alarma

img

Clienti multumiti

Viziune

Oferim 100% in ceea ce facem si credem in valorile care ne-au ajutat sa ne dezvoltam foarte repede intr-o perioada scurta de timp:

  • Toate acțiunile noastre sunt corecte, fără să punem la îndoială integritatea clienților sau a echipei.
  • Prin fiecare acțiune pe care o demarăm, aducem linistea si siguranta în viețile celor cu care intrăm în contact.
  • Performanta – visam maret, planificam atent și acționăm cu excelență si ne pasa de munca noastra si nu in ultimul rand de clientul nostru

Ne gândim la siguranta, linistea si fericirea clienților nostri:

  • Clientul este important – Siguranta lui este prioritară și nu ținem cont de orgolii și probleme personale în relația cu acesta. Facem orice să îl ajutăm, sa-i livram siguranta pentru fiecare m2 de proprietate.
  • Pasiune. Transmitem energia noastră pozitivă atat clienților cat și tuturor partenerilor de business.
  • Respect. Le răspundem clienților prompt, le oferim încredere și îi respectăm.Ne asumam promisiunile facute si incercam sa livram mai mult decat promitem.

Suntem o mai mult decat o echipa pentru care sunt importante:

  • Ajutorul reciproc. Muncim creativ, ne ajutăm colegii și le arătăm că sunt importanți pentru noi.
  • Gândim și acționăm creativ. Inovam si reinventam strategii din ce in ce mai eficiente si mai sigure.
  • Creșterea continuă. Devenim tot mai buni – citim și participăm la cursuri de dezvoltare pentru că vrem să devenim cea mai bună versiune a noastră.

Misiune

Suntem o echipa formată din oameni de succes, care lucrează pentru a aduce unelte eficiente în managementul securitatii private. Suntem ghidaţi după  principii de cultura si etica.

Nu promitem nimic mai mult si nimic mai putin.

Suntem interesaţi în a aduce succesul si a elimina în toate pierderile atat din caminul clientului cat si din afacerile in care activeaza dupa caz clientii nostrii.

Punem accent pe educaţia noastră şi a clienţilor noştri, pentru că ştim că nivelul de dezvoltare a unei afaceri nu va depăşi niciodată nivelul de dezvoltare personală şi profesională a proprietarului.

Satisfacţia clientilor este o prioritate majoră. Dorim ca fiecare persoană si firmă care intră în contact cu noi să aibă parte de o experienţă plăcută si benefică. De aceea, toate serviciile noastre sunt create în funcţie de necesităţile clientului, de cea mai bună calitate si oglindesc profesionalismul nostru.

Misiunea noastră este să aducem cât mai multă siguranta, liniste valoare în viaţă clienţilor noştri. Credem cu tărie că putem face schimbări mari aplicând lucruri simple. Pe clienţii noştri îi ajutăm să câştige incredere si siguranta deplina, ca atunci cand sunt plecati de acasa sa stie ca totul este in liniste si siguranta.

Ne dorim ca atunci cand sunt plecati de la birou, proprietari si /sau angajaţi sa fie mai fericiţi si mai linistiti, ca dupa plecarea de la birou totul ramane in siguranta si in condiţii cat mai bune…adică o viaţă mai bună, mai sigura şi mai fericită.

Vom selecta clienţii pentru atitudinea lor, nu pentru mărimea sau capacitatea financiară pe care o au.

Echipa Evo Security

Dan Domnica

Director General

Experienta certificata international ca lead auditor pentru sisteme de securitate. Cunoscator in detaliu al pietei de securitate din Romania. Transpune nevoia reala de securitate in planuri si masuri concrete. Masoara corect efortul depus pentru atingerea nivelului optim de securitate. Evalueaza sursele constante de pierdere. Optimizeaza costurile de securitate (economii substantiale). Controleaza operatiunile intr-un mod adecvat. Asigura expertiza in gestiunea surselor de pierdere.

Georgiana Ivan

Mă numesc Georgiana Ivan și reprezint departamentul de Analize de risc din cadrul grupului SBT. Dacă ar fi să aleg un atribut care mă definește cel mai bine ar fi conștiinciozitatea. Îmi place să-mi îndeplinesc sarcinile în timp util și să empatizez cu clienții, pentru a obține un rezultat benefic ambelor părți. Consider foarte important formarea unei relații profesionale cu fiecare client, astfel încât să răspund și să înțeleg nevoile acestuia. De asemenea, promptitudinea este un element definitoriu în sarcinile mele de zi cu zi. Îmi place să ma implic și să ofer soluții care să contribuie la rezolvarea provocărilor zilnice. Sunt o persoană entuziastă, optimistă desăvărșită și pregătită șă colaboreze cu viitorii clienți.

Violeta Radoi

Violeta Radoi este numele meu si fac parte din echipa SBT de peste 3 ani. Departamentul Administratic este sectorul meu. Capacitatea de a rezolva task-urile cu promptitudine imi aduce cea mai frumoasa bucurie. Dupa 3 ani de zile in care am avut parte de clipe grele dar si frumoase am ramas uniti, increzatori si mai ales loiali acestui grup si uneori tind sa cred ca am depasit barierele de colegi si suntem ca o familie. Facand parte din acest grup mi-am indeplinit o dorinta, sa aduc plus valoare intr-o companie si azi sunt parte dintr-un Ceas.

MIGAELA CHIRIAC

Mihaela Chiriac este numele meu, sunt agent de vanzari in echipa SBT Group si incerc sa aduc un plus valoare in relatia cu clientii nostrii. Obiectivul meu consta in asigurarea unei relatii benefice cu clientii, atat pentru ei, cat si pentru companie, impacand nevoile ambelor parti. Am fost norocoasa pentru sansa primita de a lua cat mai mult contact cu partea de vanzari, experienta mea de pana acum fiind mai mult in marketing, cercetare de piata si baze de date. Imi place sa fiu o persoana activa, imi ocup timpul cu diverse activitati fizice, precum fitness, dans si imi doresc sa evoluez pe toate planurile.

Leon

Eu sunt Leon si sunt pasionat de calatorii, vinuri si oameni – de aceea fac parte din departamentul de Analize de risc si ma bucur sa fiu in grupul SBT inca de la inceput. Sunt omul potrivit, intotdeauna in locul si momentul potrivit!

WhatsApp Contactează-ne pe WhatsApp